Vloerenlegservice


 


Bestel Uw Vloer: Uw Specialist in Vloerenlegservice

Bij Bestel Uw Vloer begrijpen we dat de vloer in uw huis of kantoor de basis vormt voor de rest van het interieur. Een goed gekozen en professioneel gelegde vloer kan de uitstraling van een ruimte compleet transformeren. Wij zijn trots op onze jarenlange ervaring en expertise in het leggen van diverse soorten vloeren, waaronder laminaat, parket, PVC en tapijt.

 

TARIEVEN
PVC Vloeren Visgraat leggen / verlijmen€ 18,50 per m2
PVC Vloeren Tegel of Planken leggen / verlijmen€ 16,00 per m2
Laminaat leggen Plank€ 10,00 per m2
Laminaat leggen Visgraad € 16,00 per m2
Vloer egaliseren 3mm incl. voorstrijk en egaliseer€ 12,50 per m2
Vloerverwarming sleuven dicht smeren€ 15,00 per m2
Hoge plinten plaatsen met afkitten€ 5,00 per m2
Hoge plinten plaatsen bij het leggen van vloerGratis

 

Hoe werken wij

Onze dienstverlening begint met een persoonlijk advies. Wij luisteren naar uw wensen en eisen, en helpen u bij het maken van de juiste keuze uit ons uitgebreide assortiment vloeren. Of u nu gaat voor de warme uitstraling van houten parket, de onderhoudsvriendelijkheid van PVC, de veelzijdigheid van laminaat, of de zachtheid van tapijt, wij hebben voor ieder wat wils.

Nadat u uw keuze heeft gemaakt, zorgen onze vakmensen voor een professionele en efficiënte installatie. Ons team bestaat uit ervaren vloerleggers die werken met oog voor detail en passie voor hun vak. Wij garanderen een strakke afwerking en zorgen ervoor dat uw vloer perfect wordt gelegd, zodat u jarenlang kunt genieten van een prachtig resultaat.

Bij Bestel Uw Vloer staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken. Bovendien bieden wij een uitstekende service na verkoop. Mocht u na de installatie nog vragen hebben of tegen problemen aanlopen, dan staan wij altijd voor u klaar om u verder te helpen.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze showroom, waar u onze vloeren kunt bewonderen en voelen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces.

Kies voor Bestel Uw Vloer en ervaar de combinatie van vakmanschap, kwaliteit en service. Uw droomvloer is slechts een stap verwijderd. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een persoonlijk adviesgesprek. Bij Bestel Uw Vloer leggen wij niet alleen vloeren, wij leggen de basis voor uw woongenot.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-14588967


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG T/M ZATERDAG


 09.00 - 17.00 uur